Maig, 2021

21mai21:30Els PETS - Gira 20/2121:30

Hora

(Divendres) 21:30

Localització

Espai Tolrà

Carrer de Portugal, 2, 08211

Més

Detalls del event

Emmarcats dins de la Marató de la diversitat 2021, aquest any Suma Castellar porta els Pets en un concert solidari a on tots els beneficis aniran destinats a millorar l’atenció de l’alumnat a les aules. Com sabeu, desde sumacastellar.cat estem treballant perquè tots els nens i nenes siguin atesos com cal independentment de les seves necessitats, i si veniu al concert contribuireu a fer-ho possible, alhora que reivindicarem i farem una mica de soroll perquè se’ns escolti.

ELS PETS TORNEN ALS ESCENARIS

LA CULTURA, ARA MATEIX, ÉS LA VACUNA MÉS EFECTIVA PER PODER SUPORTAR AQUEST APOCALIPSI QUE ENS HA CAIGUT A SOBRE

Després de la culminació de la ‘GIRA SOM’ el 30 de gener del 2020 amb totes les entrades exhaurides a Molins de Rei, desconeixíem quant de temps hauríem d’esperar per tornar a veure ELS PETS sobre els escenaris, però l’espera hauria d’haver estat més curta del que molts podrien pensar. I és que el 2020, ELS PETS celebràvem el 35è aniversari i haviem preparat una sorpresa ben especial: una gira titulada ’20 / 20′ que donaria el tret de sortida el 8 de maig a Manresa, a la Sala Stroika, però aquest maleït virus ja no ens va deixar encetar fins més tard i amb unes condicions que mai ens hauríem imaginat.

La GIRA ’20 / 20′ es vestia de 20 concerts, que finalment van esdevenir 3 i portava dalt dels escenaris els 20 grans èxits de la banda, de forma cronològica inversa, dels més recents als més antics. Un espectacle que vam batejar com la gira Benjamin Button, perquè a mesura que anàvem interpretant les cançons, ens rejoveníem, tant nosaltres dalt de l’escenari com el públic a baix. 

A cada concert fèiem una mirada retrospectiva del que han estat els trenta-cinc anys de la carrera del grup, i era una petita festa per a celebrar el 35è aniversari amb els nostres seguidors, que ens han donat suport i que han viscut aquests anys acompanyant-nos. Van ser molts els comentaris que vam rebre, sentir les cançons amb les que havien crescut, els transportaven a fer un viatge en el temps i tornar a viure aquelles sensacions de les primeres coses.

Més tard, però, la gira va canviar de nom, i la vam començar a anomenar la gira Tippex, els concerts s’anaven posposant i ens obligava a readaptar-nos seguint les normatives vigents.

La veritat és que tenim moltes ganes de reemprendre de nou la Gira Benjamin Button, desar el Tippex i poder fer tots els concerts que s’han posposat, més els nous que estan sortint amb totes les mesures de prevenció de la Covid-19.

Animem als programadors que per poc que puguin programin música, ajudin a la cultura, perquè, ara mateix, ÉS LA VACUNA MÉS EFECTIVA PER PODER SUPORTAR AQUEST APOCALIPSI que ens ha caigut a sobre.

Prepareu-vos doncs per una gira trepidant, eufòrica i amb un punt de nostàlgia. Amb la gira ‘20/21’, Els Pets tenen ganes de fer-vos ballar i no pararan fins a aconseguir-ho.

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

X